hieronta

BLOGIN TARKOITUS

Ei vois paremmin tiivistää otsikkoa.

"EN koskaan pelaa golfia - NYT mä lopetan koriksen - KUKA syö kesäkeittoo? - MITÄ järkee on jossain blogin kirjottamisessa? " Kuulostaako meikäläiseltä? Noh, golfia on käyty pelailee muutamia hassuja kierroksia. Korista jatkan jälleen Ura Basketissa ensi kauden. Kesäkeitto on oikeinkin jees ja nyt mä kirjotan blogia. 

Syyskuussa 2017 aloitan opiskelut OOKK:n (ortopedisen osteopatian koulutuskeskus) tiloissa ja jonain päivänä 4 vuoden päästä valmistun kliinisen tutkimisen ja pehmytkudoskäsittelyn ammattilaiseksi - Osteopaatiksi. Kyseinen koulu on siitä mielekäs, että pystyn työskentelemään koulun ohella. 3vkoa töitä - 5pvä koulua syklillä. Joten ensi kuusta lähtien aina kuukauden viimeiset viikot tulee vietettyä Pasilassa tiiviisti nokka kiinni opiskelumateriaaleissa. Viikossa käydään lähestulkoon koko kuukauden arvosta materiaalia läpi.


Pystyäkseni järkeistämään itselleni ja kaikille muille suurimman osan koulussa/omalla ajalla omaksutusta tiedosta pyrin kirjoittamaan tänne selkeästi ja välttämään liikaa alan sanastoa. TÄMÄN BLOGIN TARKOITUS siis on auttaa mua opiskelussa yhtenä oppimisen välineenä sekä toivottavasti auttaa muita ymmärtämään paremmin omaa kehoaan.

"You don't need to be as strong as you think. But you need to be more efficient than you think. " - Dr. Kelly Starrett

Tuun julkaisemaan hieronnasta, erilaisista faskiatekniikoista, manipuloinnista ja ylipäätään manuaalisesta terapiasta ja kuntoutuksesta. Kaikesta mikä kiinnostaa sillä hetkellä ja mitä on koulussa tullut uutta. Ennen kaikkee mitä kaikki edellä mainitut vaikuttaa käytännössä joka päiväiseen elämään.